Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

המונים עלו לציון הרה"ק מוולדניק זיע"א ביום ההילולא

המונים פקדו את ציונו של הרה"ק בעל השארית ישראל מוולדניק * תפילה המונית התקיימה במקום * אגודת אהלי צדיקים העמידה לרשות העולים הכנסת אורחים מלאה * אלפים העבירו שמות לתפילה חינם, שהוזכרו על ידי פעילי האגודה על הציון הק'

המוני חסידים ואנשי מעשה מארץ ישראל ומחוצה לה, הגיעו ביממה האחרונה להתפלל בציונו של הרה"ק רבי ישראל דב בעל השארית ישראל מוולדניק זיע"א לכבוד יום ההילולא שחל אתמול כ"א טבת. אגודת אהלי צדיקים תגברה את מערך ההכנסת אורחים במקום בה נהנו העולים במשך יום ההילולא מסעודות הילולא וארוחות חמות ושתיה חמה בקור העז שבאוקראינה.

האגודה בראשות הרב ישראל מאיר גבאי המתחזקת באופן שוטף במשך כל השנה את בית הקברות בעיר, את אוהל הצדיק, וכן את בית ההכנסת אורחים הסמוך לציון ופעיל במשך כל ימי השנה, נערכה מבעוד מועד לקליטת ההמונים, ומספר ימים קודם נסעה משלחת של האגודה למקום ונערכה על על מנת לקלוט את ההמונים העולים לציון ליום ההילולא.

בנוסף יצאה האגודה בהודעה לפיה כל המעוניין שיתפללו עבורו ויזכירו את שמו בציון יוכל לעשות זאת חינם באמצעות האגודה. עשרות אלפי טלפונים הגיעו בימים האחרונים למשרדי האגודה בירושלים בבקשה להתפלל עבורם בציון הצדיק וכן להדליק נר לעילוי נשמתו. על פי דברי רבי חיים ויטאל בהקדמת שער הכוונות, שהתפילות שמתפללים בקברי צדיקים אליהם לא מגיעים המונים במשך כל השנה להתפלל מתקבלות ונענות יותר, הרחיבה האגודה את מערך הטלפונים והשתדלה לתת מענה לכל דורש להיפקד בדבר ישועה ורחמים בזכות אותו צדיק.

משלחת של אהלי צדיקים ששהתה במקום בימים האחרונים הזכירה ביום ההילולא כל שם ושם מתוך מאות אלפי הקוויטל′אך אשר נערמו במשרדי האגודה והתפללה עבור כל אחד ואחד מהם, כמו כן הדליקו הפעילים את הנרות לעילוי נשמת הצדיק עבור תורמי ותומכי האגודה די בכל אתר ואתר.

באגודה מציינים בסיפוק רב את ההעירכות המוקדמת וכן את האפשרות שניתנה השנה להתפלל עבור כלל הציבור.

לכניסה לגלרית התמונות – לחץ כאן!

הפניות נקראות ומועברות לטיפול אך ללא מענה אישי

השאירו לנו הודעה בטופס הבא:

הירשם לניוזלטר שלנו!

שמות התורמים יוזכרו על ציון הבעל שם טוב זי"ע